Hunden er som bekendt menneskets bedste ven. Derfor tjener din hund også altid det bedste af det bedste. Hvis du gerne vil holde din hund dejlig varm, når det bliver koldt udenfor, er det en god idé med en hundefrakke.

Hvis du samtidig gerne vil give din hund det allerbedste, bør du købe et Back On Track Hugo vinterdækken. Et Hugo vinterdækken er nemlig designet til at holde din hund dejligt lun, når det bliver så koldt, at regndækken ikke længere er tilstrækkeligt.

Med den velkendte Welltex®-teknologi fra Back On Track

Når du køber et Hugo vinterdækken, får du også den velkendte Welltex®-teknologi med. Det er Back On Tracks keramiske tekstil med varmereflekterende egenskaber. Welltex® hjælper med at holde din hunds blodcirkulation i gang, hvilket bidrager til, at din hund kan opretholde en behagelig varme.

Nemt at betjene, hvilket giver dig en stor valgfrihed

Med et Hugo vinterdækken får du også et hundedækken, der er nemt at betjene. Det giver dig en større frihed til at lægge dækken på din hund på netop den måde, som din hund er mest tryg ved. Det er nemlig forskelligt fra hund til hund, hvordan de foretrækker at få dækken på. Derfor er denne valgfrihed en stor fordel.

Mulighed for at tilpasse dækkenet til netop din hund

Det er vigtigt, at dækkenet sidder godt på din hund. Du vil nemlig ikke risikere, at din bedste ven får nogle form for gnavsår. Derfor har du også mulighed for at justere på dit Hugo vinterdækken, så det passer perfekt til netop din hund. Back On Track giver dig nemlig mulighed for både at justere efter størrelse og køn.

På selve dækkenet finder du nemlig et mavebælte, der er let buet. Du har mulighed for at vende dette mavebælte begge veje, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse dækkenet efter, om din hund er en hanhund eller tæve.

Hvis din hund ikke bryder sig om mavebæltet, har du også mulighed for at tage det helt af. Med et Hugo vinterdækken er der nemlig fokus på allervigtigste; nemlig din hunds komfort.

Sådan finder du den rette størrelse dækken til din hund

Når du gerne vil købe et Hugo vinterdækken, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige størrelser. Det giver dig også mulighed for at finde netop det dække, der passer mest optimalt til din bedste ven.

Back On Track har produceret Hugo vinterdækken i alle størrelser fra XS til XL. Det vil med andre ord sige, at du kan få dækkenet i forskellige størrelser. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge til din hund, skal du starte med at måle din hunds ryg. Det er nemlig ryglængden der bestemmer, hvilken størrelse dækken du bør købe til din hund.

Når du har målt din hund, kan du bruge den følgende tabel til at se, hvilken størrelse dækken du skal bestille hjem:

  • XS: 38 cm
  • S: 40 cm
  • M: 43 cm
  • L: 46 cm
  • XL: 49 cm