Hvis du ønsker at gøre livet lidt lettere for både dig og din hund, så har vi de helt rigtige produkter til dig. Din hund skal have sine daglige gåture, og vejret i Danmark kan nogle gange være en smule på tværs. Det er derfor aldrig til at vide, om der skulle falde et par dråber regn i løbet af jeres gåtur. Men bare rolig, der er heldigvis en nem løsning til det problem.

En hundefrakke kan bruges når du og din hund bliver udfordret af det danske vejr. Hvad enten det er regn, blæst eller kulde, så kan en hundefrakke hjælpe din hund og sparre dig tid med rengøring efterfølgende. Du slipper nemlig for at skulle tørre en våd hund af, når i kommer hjem, samtidig med at din hund er komfortabel på alle jeres gåture. Back on track hundenet-dækkenet modellen er optimal til dig, som ønsker en nem løsning til fugt og våd pels. 

Om Hunde-Netdækken fra Back On track

Hunde-netdækket er en flot og stilfuld hundefrakke, som kan hjælpe din hund med at tørre hurtigere. Det ydre lag på hundefrakken sikre en god fugttransport, samtidig med at den tørre din hunds pels hurtigere. Den er derfor oplagt at bruge efter træning, en gåtur i regnen eller blot hvis din hunds pels er blevet våd. Du slipper også for at skulle tørre op efter din hund, eller bruge tid på at tørre den. Modellen har et tyndt lag, som gør det nemmere for din hund at vænne sig til hundefrakken, men som samtidig holder din hunds muskler varme, når i er ude at gå tur.

Den er nem at bruge, da den kan justeres i både nakken og ved brystet. Samtidig har den stropper i benene af elastik, og et hul i nakken til snoren. Modellen kan derfor bruges til både små og mere muskuløse hunderacer. Så er der selvfølgelig også reflekser påført på hundefrakken, så du og din hund er sikre i trafikken, når i bevæger udenfor efter, at det er blevet mørkt.

Justerbarheden gør ikke bare, at modellen sidder godt på din hund, men det gør også at den sidder flot og elegant på din hunds krop.

For at finde den helt rigtige størrelse til din hund, skal du blot måle din hund fra skulderblad til halerod.

Om Hundefrakke.dk 

Hos hundefrakke.dk prioriterer vi dine og din hunds behov højest. Det danske vejr kan give os både kulde, blæst og regn. Det er derfor vigtigt, at jeres hunde er tilpasse, når I er ude at gå tur. Med en hundefrakke fra os, er din hund garanteret komfort og stil, når i er udenfor i det danske vejr. 

Vores hundefrakker af lavet af høj kvalitet og med justerbarhed, der gør, at de kan bruges til både store og små racer. Vi mener nemlig, at din hund fortjener det bedste.

Fordele:

Nem at tilpasse til din hund

Kan bruges under andre dækkener

Holder din hunds muskler varme – uden at overophede

Tørre din hunds pels hurtigere

Ulemper:

Det kan godt tage din hund lidt tid at vænne sig til