Vejret i Danmark er meget omskifteligt. Om sommeren kan det være helt vildt varmt, og så kan det sne om vinteren. Det regner og blæser dog også rigtig meget hele året rundt i Danmark. Det regner ekstra meget i foråret og efteråret. Derfor kan det være en god ide at købe en hundefrakke til din hund.

Et regndækken kan hjælpe din hund med at holde sig varm og tør i de perioder, hvor der er dårligt vejr. Det kan være meget usundt for hunde at fryse i længere tid, hvilket du kan undgå med et regndækken.

Holder din hund tør og varm

Hvis du tit oplever, at din hund fryser, når I er ude og gå i regnvejr, så er Back On Track regndækken med foer det helt rigtige valg at vælge. Her får du et godt regndækken, som kan holde din hund varm og tør. På den måde sikrer du dig, at din hund kan nyde en våd gåtur fuldt ud. Varmen kan holdes ved hunden uden, at den bliver overophedet. 

Justerbar regndækken

Ingen hunde er ens. Det er også forskelligt fra hund til hund, hvordan de kan lide, at ting sidder på dem. Derfor kan du med Back On Track regndækken med foer justere den. På den måde kan du tilpasse den sådan, at den sidder perfekt på din hund.

Nem og effektiv at bruge

Back On Track regndækken med foer er nem og effektiv at bruge. Du kan hurtigt få den på din hund. Derfor er det ikke noget, som du skal bruge en helt masse tid på hver gang, at I skal ud på en gåtur. Den er også effektiv, da der er dobbelt lag, hvilket gør, at der ikke er noget vand, som kommer ind til din hund.

Undgå at få en våd og lugtende hund hjem efter en gåtur i regnvejr

Hvis du gerne vil undgå en våd hund, hvis du har været ude i regnvejr, så skal du have en Back On Track Regndækken. Den holder din hund tør. Det gør også, at du undgår en hund, der lugter. Hundes pels begynder ofte at lugte, hvis de er våde i lang tid ad gangen. Derudover så bliver den også mere beskidt, da det hele bliver mere mudret. Der er derfor også større chance for, at din hund bliver mudret til. Regndækken kan altså spare dig for meget besvær og tid på samme tid med, at din hund er glad.

Sikkerheden er i top

Der har været fokus på sikkerheden ved denne regndækken. Vi ved, hvor vigtigt det er, at man kan færdes sikkert i trafikken med sin hund. Derfor er der placeret reflekser på siden af regndækket. Det er med til at sikre, at din hund er nem at få øje på, hvis nu den godt kan lide at gå lidt foran dig. Det kan for mange bilister, men også cyklister være svært at se en hund, når det er mørkt. Du kan dog være helt sikker på, at alle kan se din hund, når der er reflekser på.