Det er ingen hemmelighed, at det ofte regner i Danmark. Derfor er det også en god idé med en hundefrakke, der kan holde din bedste ven lun og tør. Derfor er det også en god idé med et regndækken uden foer fra Back On Track. Det er et regndækken, der holder din hund tør, når der er regn og slud udenfor.

Derudover har dækkenet også den velkendte Back On Track-effekt. Det er effekt, der hjælper med at give varme til din hunds vigtigste muskelgrupper samt dens mave. På den måde kan din hund bevare en behagelig temperatur, når I går tur.

100% vind- og vandtæt

Dækkenet er designet med limede sømme og et stærkt ripstop. Ligesådan er dækkenet også udstyret med en flap over hullet til snoren. Det betyder derfor også, at dækkenet er 100% vind- og vandtæt. Derfor kan du roligt give din hund regndækkenet på, når du gerne vil holde den tør.

Flere justeringsmuligheder for optimal pasform

Uanset hvilket dækken du skal bruge til din hund, er det vigtigt, at det sidder godt og komfortabelt på hunden. Med et regndækken fra Back On Track har du derfor også mulighed for at justere dækkenet i både nakken, over brystet, rundt om maven samt på benstropperne.

Det giver dig mulighed for at tilpasse dækkenet perfekt til din hunds bygning. Da det er vigtigt med en høj komfort, har du også mulighed for at fjerne benstropperne, hvis din hund ikke bryder sig om dem. Regndækkenet fra Back On Track har desuden også et dobbeltmavebælte. Det inderste mavebælte holder helt tæt til, hvilket forhindrer at kold regn løber ind i dækkenet.

Bliv set i mørket

Hvis du skal ud med din hund i mørket, kan du med fordel give den regndækkenet fra Back On Track på. Dækkenet er nemlig udstyret med reflekser, så din hund kan blive set i mørket af blandt andet bilister og cyklister. Det giver dig en større tryghed, når I færdes ude.

Vælg mellem flere størrelser

Det er naturligvis vigtigt, at dit dækken passer til din hund. Komfort og bevægelsesfrihed er nemlig alfa omega, når det kommer til dækkener.

Derfor giver Back On Track dig også mulighed for at vælge mellem flere forskellige størrelser. På den måde kan du finde den bedste størrelse til din hund.

Regndækkenet er desuden udstyret med dobbeltkiler ved fronten. Det giver dig endnu bedre mulighed for at tilpasse dækkenet, så det passer til din hunds bygning.

Hvis du er tvivl om, hvilken størrelse regndækken du bør købe, kan du måle din hund. Her skal du måle længden fra hundens skulderblad til dens halerod. Det er dette antal centimeter, som du skal vælge størrelse ud fra.

Du har mulighed for at vælge mellem flere størrelser, der rangerer fra 21 cm til 91 cm. Derfor er det også muligt at finde et lækkert regndækken til langt de fleste hunderacer.