Hvis du bor i Danmark, så ved du garanteret allerede, at det danske vejr kan finde på at byde på lidt af hvert. Alt lige fra regn, vind, frostgrader og sommervejr kan du opnå i løbet af et år. Derfor er det også vigtigt, at både du og din hund har den rette påklædning til at trodse vejret, så I stadig nyder at komme udenfor.

Back On Track Regndækken uden fór er oplagt til mange måneder i løbet af året, da det holder både vind og vand ude, men det har ikke fór, så du kan også bruge det, når der ikke er frostgrader.

Perfekt til dig der ønsker et helårs-dækken

En hundefrakke er ikke bare en hundefrakke. Der findes utroligt mange forskellige slags, og du kan efterhånden få fingrene i et til enhver temperatur. Dog er det ikke sikkert, at du er interesseret i at have en lang række forskellige hundefrakker liggende, og så vil Back On Track Regndækken uden fór være det perfekte valg til dig.

Langt de fleste dage om året vil det enten blæse eller regne, når du bor i Danmark, og det er netop på disse dage, at du kan tage denne hundefrakke i brug. Derfor vil du – og din hund – altså få utroligt stor glæde ud af den.

Det er et sort regndækken, der holder hunden tør, idet at det er både vind- og vandafvisende. Det har limede sømme og en stærk ripstop, der sikrer dette. Hvis ikke du er ude og gå en tur med hunden, men blot lader den løbe rundt i haven, så kan du ovenikøbet lukke hullet til snoren, så det er helt regntæt.

En komfortabel og justerbar model

Back On Track Regndækken uden fór giver ikke kun komfort i form af tørhed og varme. Det er også i sig selv komfortabelt for hunden at have på. Det har et dobbelt mavebælte, og så kan du justere det i nakken, hen over brystet, om maven og også benstropperne, så du er sikker på, at det hverken sidder for løst eller for stramt – begge dele vil være generende for hunden. Benstropperne kan desuden tages af, hvis de gør mere skade en gavn.

Når du er ude i trafikken, så behøver du heller ikke at være bange for, at din hund ikke bliver set, selvom hundefrakken er sort. Den er nemlig udstyret med reflekser, så din hund bliver ekstra synlig – både i regnen, men også hvis I går tur om aftenen.

For at finde den rette størrelse til netop din hund, så måler du den ned fra skulderblad til halerod. Regndækkenet fås i størrelser, der varierer fra 21 cm til 91 cm, hvoraf størrelserne 37 cm til 91 cm kommer med dobbelt kiler i front, så du kan tilpasse det til din hund, uanset om den er bred eller spinkel i bygningen.